fbpx
en

ULVATE LUXURY VILLA RENTALS (ULVR) -YKSITYISYYSPOLITIIKKA

Uusi tietosuojakäytäntömme on voimassa 25. toukokuuta 2018

Kun teet tiedustelun loma-asunnoista Ultimate Luxury Villa Rentalsin kanssa tai asut jossakin majoituksistamme, keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi. Tämä asiakirja auttaa sinua ymmärtämään, mitä henkilökohtaisia ​​tietoja keräämme sinusta, kuinka keräämme niitä, mihin käytämme niitä ja mitkä oikeudet sinulla on henkilötietoihisi liittyen.

1 Henkilötiedot - mitä keräämme ja mihin käytämme niitä

Keräämme ja säilytämme:

  • Nimesi
  • Osoitteesi (missä meillä on)
  • Yhteystietosi
  • Passisi tiedot (jos asut Marbellan huviloissa, kuten laki vaatii Andaluciassa, Espanjassa)
  • Syntymäpäiväsi (jos asut jossakin majoituksestamme)

Laki edellyttää passitietoja, jos yöpymme huvilavuokralla tai hotellissa, joten meidän on kirjattava nämä tiedot jokaiselle kävijälle.

Mihin tarkoituksiin käytämme henkilötietojasi?

Käytämme antamiasi tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tarjoa palvelumme sinulle.
  • Kutsu sinut jättämään arvosteluja.
  • Vastaa kysymyksiisi ja tarjoa asiaan liittyvää asiakaspalvelua.
  • Lähetä sinulle uutiskirjeemme ja erikoistarjousilmoitukset.
  • Noudata lakivaatimuksia ja oikeudenkäyntejä, julkisten ja valtion viranomaisten pyyntöjä, asiaankuuluvia teollisuuden standardeja ja sisäisiä käytäntöjämme.
  • Suojaa toimintaamme tai minkä tahansa tytäryhtiömme toimintaa.
  • Suojaa meidän ja / tai tytäryhtiöidemme, sinun tai muiden oikeuksia, yksityisyyttä, turvallisuutta tai omaisuutta.
  • Salli meidän pyrkiä käytettävissä oleviin korjaustoimenpiteisiin tai rajoittaa kärsimämme vahingot.

Millä oikeusperustalla käsittelemme henkilötietojasi?

Meidän on käsiteltävä henkilötietojasi, jotta voimme

Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi tietojen hallussapitoon. Huomaa kuitenkin, että meillä voi olla oikeus jatkaa tietojesi käsittelyä, jos se voidaan perustella jollakin muulla edellä mainitulla oikeusperustalla.

2 Henkilötietojen paljastaminen

Paljastamme henkilötietosi seuraaville osapuolille ja seuraavissa olosuhteissa:

  • Kolmansille osapuolille vain, jos asut jossakin majoituksestamme ja haluat meidän järjestävän muita palveluja, kuten lentokenttäkuljetukset, yksityiset kokit ...
  • Antaa kolmannen osapuolen toimittajien, konsulttien ja muiden palveluntarjoajien tarjota palveluja puolestamme.
  • Lain noudattaminen tai vastaaminen vaatimuksiin, oikeusprosessi (mukaan lukien haastekutsut ja tuomioistuinten määräykset) ja julkisten ja valtion viranomaisten pyynnöt
  • Yhteistyö sääntelyelinten ja valtion viranomaisten kanssa.
  • Kolmansille osapuolille, jotta voimme käyttää käytettävissä olevia korjaustoimenpiteitä tai rajoittaa mahdollisesti kärsimäämme vahinkoja.
  • Kolmannelle osapuolelle liiketoimintamme tai omaisuutemme tai sen osien uudelleenorganisoinnin, sulautumisen, hankinnan, myynnin, yhteisyrityksen, toimeksiannon, siirron tai muun luovutuksen yhteydessä (mukaan lukien mahdolliset konkurssi- tai vastaavat menettelyt).

3 Tietojen säilyttäminen

Säilytämme passitiedot 3 vuoden ajan lain edellyttämällä tavalla, tai vaikka se vaaditaan tarjoamaan pyytämäsi palvelu tai tarvittaessa vahvistamaan henkilöllisyytesi kaikista varauksista, joita olet pyytänyt meitä toimittamaan, ja muita perustietoja, kunnes pyydät muuten. Poistamme nämä tiedot pyynnöstäsi ja tallennamme vain lokin, jossa on seuraavat tiedot: nimesi, yhteystietosi ja tilisi poistopäivä. Pidämme lokia 3 vuotta. Kaikki muut tiedot poistetaan.

4 Turvatoimet

Käytämme SSL 256-bittistä salausta kaikkien tietojen keräämiseen, tallentamiseen ja suojaamiseen. Lisäksi käytämme kohtuullisia organisatorisia, teknisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseen organisaatiossamme.

5 Pääsy ja oivallukset henkilötietoihisi, joita meillä on sinusta

Voit lähettää sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen. ja pyytää tietoja henkilötiedoistasi. Saatuamme pyyntösi ilmoitamme sinulle, mitä henkilökohtaisia ​​tietoja meillä on sinusta, miten keräämme tietoja, mihin tarkoitukseen käsittelemme henkilötietojasi ja kenen kanssa jaamme henkilötietojasi. Voimme vastata vain henkilötietojesi tietopyyntöihin, jotka on vastaanotettu samasta sähköpostiosoitteesta, jonka olemme rekisteröineet.

6 Henkilötietojesi korjaaminen ja poistaminen

Jos jokin perustiedoista tai muista henkilökohtaisista tiedoista, joita meillä on sinusta rekisterinpitäjänä, on virheellinen tai harhaanjohtava, voit pyytää meitä auttamaan tietojen oikaisemisessa.

7 Muut oikeudet

Edellä mainittujen henkilötietojasi koskevien oikeuksien lisäksi sinulla on myös seuraavat oikeudet:

  • Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä, ellei se estä meitä noudattamasta lakia.
  • Sinulla on erityisesti ehdoton oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksia varten.
  • Sinulla on oikeus pyytää markkinoinnin peruuttamista milloin tahansa. Peruuttamisesi ei vaikuta tietojen käsittelyn laillisuuteen ennen suostumuksesi peruuttamista. Voit peruuttaa suostumuksesi lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen.

8 Muutokset tähän käytäntöön

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän käytäntöön. Tämän käytännön alussa näkyvä päivämäärä osoittaa, milloin sitä viimeksi muutettiin. Jos teemme siihen olennaisia ​​muutoksia, ilmoitamme, että annamme sinulle mahdollisuuden tarkistaa muutokset ennen niiden voimaantuloa. Jos vastustat muutoksia, voit pyytää tietojen poistamista tietueistamme.

9 Yhteystiedot ja mihin lähettää kysymyksiä tai valituksia

Jos sinulla on kysyttävää tai huolta käytännöstämme, siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, tai haluat meidän korjaavan henkilötietosi, ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen..

Jos yhteydenotto ei ratkaise valitustasi, sinulla on muita vaihtoehtoja, esimerkiksi voit aina tehdä valituksen tietosuojavaltuutetulle

Tekijänoikeus © 2022 Ultimate Luxury Villa Rentals. Kaikki oikeudet pidätetään.
Verkkosivujen suunnittelu kirjoittanut Fluid Fusion